paraply


det har börjat regna på riktigt igen och snart är hösten här



Den senaste tiden har spenderats med Am som har tagit sig friheten att blivit min inneboende, snart får hon börja betala hyra. Tiden har vi mäst fördrivit genom att läsa, måla och vara bittra men i veckan tog vi tag i våra liv sket i allt det bittra och reste runt lite. I tisdags besökte vi Göteborg hittade dock ingen stannas att sova eftersom att folk skulle jobba och inte ville ha oss hos sig eller så var de inte hemma så vi fick snällt åka hem igen. I onsdags tog vi en impuls resa ner till Grebbestad, där skulle vi ha stannat tills i går, fredag men vi tröttna och åkte hem i torsdags i stället. Nästa vecka kan det nog bli Karlstad, om vi hittar någon stans att sova, annars blir det fan inget.  


Gårdagen återgick vi till våra gamla vanor igen och satt hemma och var bittra men på kvällen vart vi lite trötta på oss själva och åkte hem till mattan där även lotta befann sig och skulle kolla på film, men vi orkade inte så vi hamnade på balkongen, tittade på regnet och bara satt, men det var trevligt det med. Dock mådde jag och Am lite dåligt på slutet eftersom att vi prov smakade orangea bär på väg dit som tydligen var både giftiga och skit äckliga.


Idag är det kanot maraton, årets happening in Bengtsfors kanske blir kul kanske blir tråkigt fast nej, det blir vad man gör det till. Nu skall jag återgå till att stressa am, för annars lär vi bli kvar i hennes skitna rum resten av dan.






Amanda tvångstanke, JoHanna bitter


Kommentarer
Postat av: Sophia

inte vara bitter johanna! upp med mungiporna och nju av livet ;D

2008-08-10 @ 21:17:07
URL: http://boppan.blogg.se/
Postat av: Am

Am är inte bitter! Jag va men kom över det, men sen blev detvärre och nu är det kört. Men just nu är jag rätt nöjd. Iaf amanda är snäll johanna är lost,mattan är ute, världen är grön. bannaner är gula jag gillar saorder rök inte skunk! jaja om du kan tolka det här är du nykter, viket jag alltid inte är ! :)

2008-08-27 @ 22:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0