tisdag 30 september


Varför går tiden alltid så segt när man väntar på bussen, hööh ?

Dagen är typ seg känns som att klockan är fyra men den är inte mer än 39 minuter över tolv i skrivande stund. Planen för dagen är att ta mig till stora staden Bförs möta Helle hänga med henne ett tag sedan möta upp Amanda, fika med henne och hennes väninna och sedan åka hem igen tror jag. För Am har typ blivit en sån där booooring Flickvänpojkväns vän vilket leder till att hon inte har tid för mig längre men det är ju hennes förlust.


Och jag är en dålig människa mot mig själv för jag har inte vågat gå till tandläkaren än. Om jag skall vara riktigt ärlig så har jag inte ens vågat beställa tid... dåligt JoHanna, DÅLIGT.
 
Oj, oj, oj nu spelar någon viva la vida från rummet brevid, vad lycklig jag blir.


tandläkarn

Jag funderar så på hur liver kommer se ut om ett halvår, jag har en bild av det och den är fin, nu måste jag bara måla den.

Finns inte mycket att säga Helena hämta mig i måndags och sen har det varit mestadels Bengtsforsliv för min del, lite snabba visiter hemma för klädbyte och dylikt. Det har varit jag, Helena, Amanda och Mattan vi har fikat och gjort sånt som vi är bra på, i Mattans fall prata.  

Imorgon ska jag till tandläkaren beställa en tid som kan lösa mina tandproblem innan jag måste börja betala för tandproblemlösartiderna. Det känns dock lite jobbigt för tandläkaren skadade mig och skrämde mig sist jag besökte han men jag är rätt så modig så det löser sig. På kvällen ska jag och Helena bli fulla tillsammans det var ett tag sen vi var det och det kommer säkerligen bli lika kul som sist dock lite kallare.

nefan nu ska jag sova, upp tidigt  i morgon


ps, på lördag reser jag till gbg


det regnar

Nanna,- Säger:
vad gör du ?
Helena säger:

jag gör fula grimaser när inte du ser.. sj då?

Nanna,- säger:

fan vad elakt

Nanna,- säger:

jag funderar på att gå på toa

Helena säger:

då ska jag springa och blöta ner toapapperet och handdukarna

Nanna,- säger:

då går jag hem

Nanna,- säger:

för bussarna har slutat gå

Helena säger:

GÅ DÅ!

Nanna,- säger:

jag går,

Nanna,- säger:

jag lovar

Helena säger:

då ska jag filma dig hela vägen!

Nanna,- säger:

subba

Helena säger:

kan ge dig vatten med

Nanna,- säger:

ja vill inte ha nått jävla vatten

Nanna,- säger:

det regnar ute jag nöjer mig med det

Helena säger:

regnkläder?

Nanna,- säger:

i helvete häller

Helena säger:

jag är iaf törstig




Idag sover jag hemma hos Helena vi letar mäst jobb och lägenheter och har det trevligt trots hennes fula grimaser.

sömnigtinte,


Yesalltså klockan är snart 5 och jag sover inte... och jag är långt ifrån trött. Borstade tänderna la mig i sängen och försökte sova men insåg rätt så snabbt att det var ganska så hopplöst så jag hitta datorn igen och är sitter jag. Försöker leta lite jobb men det är fan helt lönlöst jag måste ta mig härifrån om jag skall hitta något jobb värt att slita ut sig på, så kom igen nu flyttar vi.

I vanliga fall brukar dessa sömnlösa nätterna spenderas ute med stjärnorna men just i natt är det molnigare än molnigast ute så det kanske dags att ge sovandet en ny chans, jao det blir nog så.

sovsågott // jo

RSS 2.0