sopasopasopa


Åååååååh, SOPA! Vaknade av att Amanda ringde och fråga vart jag är, tittar på klockan och ser 08`43. JoHanna har försovit sig och missat bussen, jag försover mig aldrig förutom i dag.  Vad trött jag blir på mig själv, inget Göteborg i dag inte.


duktig JoHanna


Jag är duktig, jag har både städat och tvättat lite fast att jag inte hade lust eller orkade så nu kan jag komma in på mitt rum igen, bra grej. Har inte orkat ta tag i det tidigare och inte behövt heller eftersom att ja inte sovit där på nästan tre veckor. Problemet nu när jag har tvättat nästan alla kläder är att jag inte kommer ha några torra kläder i morgon eftersom att mor och far inte  har någon torktumlare. Jag kommer få gå naken, men det  kan ju bli spännande.


 


dricka vin och ha kul kväll


Går kväll blev bättre än planerat, tog mig hem till Amanda vid sjutiden där även Matilda befann sig, som visade sig vara en helskön brud. Kvällen började med en fika på Kickis för att övergå till en filmkväll hemma hos Amanda och vidareutvecklades till en dricka vin och ha kul kväll. Mycket trevligt.


I morgon blir det Göteborg med dessa två damer vilket säkert kommer att bli lika trevligt det. Jag skall försöka få tag på lite nya kläder. Hade planerat att åka med systeryster till huvudstaden på onsdag men blir kvar här i stället. Har inte råd med allt, men nästa gång då blir jag med syster, det lovar jag.


Resten av denna dag hade jag tänkt fördriva med städning och tvättning, får se hur det går för lust har jag inte och egentligen orkar jag nog inte heller.





härochdär


Då va ännu en jobbvecka slut och jag är trött. Veckan har gått bra trots ADHD barn, Market och en Rysk barnhems kille som visa sig vara en av de sötaste någonsin, det har blivit en del missförstånd eftersom att han varken pratade svenska eller engelska men de blinkade han lätt bort med sina stora bruna ögon. Det svider att han skall behöva åka tillbaks till ryssland och barnhemmet igen.


De senaste veckorna har gått fort och tiden sen studenten har bar flugit förbi.

Arvika festivalen med Hanna var super, trots lite regn, blöta saker, saboterade tält och lite annat som hade vart bra om det inte hänt. Men vi fick se de band vi ville se, söp, härjade och dansade hela natten lång som bara jag och Hanna kan.


Jag har även hunnit med den årliga traditionen, riddarveckan i Hova men systeryster och hennes släkt. Det var lika mysigt som vanligt att sitta i förtältet lyssna till gitarrspel och sång, vandra längs stranden och titta på solnedgången.


Framtidsplanerna är inte riktigt på plats än, Frankrike lockar fortfarande men jag vet inte, ingenting verkar bli som jag vill. Det kanske blir jag och Malmö eller vem vet kanske jag och Göteborg. Jag hamnar där jag hamnar och det blir säkert jättebra. Det löser sig när sommaren tar slut och Johanna kommer tillbaks till livet igen.
 


just nu,


Just för tillfället känns det som om att jag bor i en resväska, jag är ute på fift kommer hem packar åker vidare, packar och åker vidare, packar och åker vidare och så håller det på. Men jag ska inte klaga, jag gillart. Dock börjar jag få brist på rena kläder nu, för jag hinner ju aldrig tvätta.


Jag hade tänkt att hinna med en riktig updatering om mitt liv de senaste veckorna nu när jag kom hem från hova och innan jag far vidare till jobbet. Men det hanns inte med riktigt, ni kanske får uppdateringen på min lediga eftermiddag eller så får ni vänta ännu längre, men den kommer jag lovar.







RSS 2.0