Road trip, party och arga tanter.


Idag har jag farit hem till mor och far i Billingsfors efter en tokig helg i Säter. Och skall troligen spendera resten av veckan här eftersom att det efterlängtade lovet äntligen är här på både gott och ont. Otroligt skönt att få en ledig vecka men mindre kul att fara ifrån Karlstad och alla vänner. Dessutom så åker nästan allihopa ut på APU nu efter lovet så vi kommer ju inte få ses allihopa tillsammans på över en månad, och det tycker vi inte om!


Sov hos Ida i går natt eftersom att vi kom hem från Säter så sent att jag inte riktigt orkade sätta mig på en buss för att resa ytligare fyra timmar. Vi hade planerat att gå på bio men vi varken hann eller orkade så vi lagade mat och tittade på tv i ställe. Och i morse när Ida följde mig till bussen hände det roligaste på länge. Ida tog med sig sin voffe Blixt och halvvägs bestämde Blixt sig för att göra sina behov vilka Ida plockade upp och slängde i ett av de närstående husens soptunna. Men då blev en tant som vi mötte på gatan inte alls glad.


Tant - Slänger du soporna i soptunnan?!

Ida - Ööh, ah.

Tant - Men så kan du ju inte göra förstår du väl?!

Ida - Men det var ju bara en liten bajspåse...

Tant - Ja, men så gör man inte!

Ida - Neh, okej.

Tant - För det är väl inte din soptunna?


Bra av tant att börja skälla ut de två oansvariga ungdomarna innan hon ens viste vems soptunnan var.



I lördags var det dags för Isabelles 19 - års kalas. Dagen började med en road trip upp till säter. Vi körde fel ett antal gånger, raceade med en saab och jag gjorde nog det snyggaste inhoppet i en bil nånsin, eller vad sägs Ida ? ; )  Men fram kom vi till slut ca 2 timmar senare än planerat. Så väl framme var de bara att börja snygga till sig inför kvällens party och sedan bar det av till hotellet för att kirra maten mm.  De vart en trevlig kväll tillslut men en massa dans, shots och togigheter.

Dgen efter

image12


dagen har jag spenderat :
hos Ida i Karlstad på bussen och hemma i Billingsfors
dagens bäst genomförda uppgift : engelska uppsatsen
dagens misslyckande : -
dagens favorit :
mammas mat
dagens värsta :
bussresan
dagens bästa kommentar : för det är väl inte din soptuna?
dagens mest saknade minne : de varma vår kvällarna på baksidan av Spetters i ettan


Dala party, yoga och våren är äntligen här.


 

Nu känns det som om att våren har hittat hem på riktigt och jag hoppas att den är här för at stanna. Att lite sol kan göra så att allt känns så mycket bättre, de saker jag måste göra och ta i tu med finns fortfarande kvar men det känns inte riktigt lika jobbigt längre.

Dagen har flytigt på som vanligt, upp vid sju tiden äta frukost för att sedan bege sig till skolan som slutade rund fyra, äta middag och sedan gå hem för att fördriva tiden tills det är dags för sängen. Känns som om att allt går på rutin och har gjort nu ett bra tag. Men det är tur att jag har alla underbara "sveadownunder" brudar som kan förgylla den tråkiga vardagen med en massa underbara skratt och kommentarer.
Dagens höjdpunkt var helt klart yogan, som vi (Jag, Stina och Hanna) utöva på den smutsiga vardagsrums mattan. Hanna hittade en gammal yoga film under sitt hembesök hos mor och far i helgen och bestämde sig för att ta med sig den övertygad om att yoga var vår grej. De gick ju helt okej till en början, vi var riktigt duktiga! Men jag insåg snabbt mina begränsningar och gav upp. Hanna och Stina kämpade på ett bra tag, Hanna fick nog till och med in snitsen på det hela där i mot slutet. Stina såg däremot ut mer som en strandad säl.

Snacket kring Isabelles party uppe i Dalarna har börjat dra igång på riktigt nu och jag har insett att ja nog inte kommer kunna låta bli att åka dit trots mina pennga problem. Jag kommer få leva på nudlar det närmaste halvåret, men va fan ja överlever.



dagen har jag spenderat i:
skolan och hemma.
dagens bäst genomförda uppgift: -
dagens misslyckande: Yogan
dagens favorit: Stina krälande på golvet under yoga passet.
dagens värsta: träningsvärken
dagens bästa kommentar: asså, hallå jag måste andas oftare!
dagens mest saknade minne: jag och Ennelie i Göteborg



Snedsteg, fylle samtal och Lykke Li.

Jag har fallit för grupptrycket även jag och skaffat mig en blogg. Kan inte lova att det kommer skrivas särskilt mycket vettigt här men vem vet, det kanske är någon som är intresserad av mitt svammel.


I Lördags var det äntligen dags för Lykke Li på Arena. Kvällen startade på en förfest med endast främmande människor. Många var trevliga men alla kanske inte riktigt var i vår smak men vi drack vin och gilla läget, vissa gilla det så mycket att dom valde att dissa Lykke men inte jag och Eme. Vi lyckades ta oss i kragen och dra vidare, på vägen han vi även med de obligatoriska fylle samtalen.
Väl framme hade Lykke redan börjat spela men förhoppningsvis missade vi inte allt för mycket. Hon ägde i alla fall och jag fick en puss på handen.

När Lykke spelat klart dök förfestarna upp och resten av kvällen bestod av dans, dans och dans. Så mycket dans att vi missade bussen hem. Men Eme kirra grejen, och det är här snedstegen kommer in. Men vi slapp i alla fall dela på en parkbänk även denna natt : )

RSS 2.0