Vart tog vägen, vägen? Jag och H har spenderat lite mer än en timme i skogen på promenad. Dock var typ halva vägen mer sjöliknande så blöt är jag nu. Men det jag vill få fram är att vi är duktiga. Vi gör det vi ska vilket är att gå upp i tid och gå ut och GÅ !

vi bor fortfarande inte i gbg. det suger.

hadebäst / nan


opepp


 

Regnig dag= opepp dag. Lagade mat till H som kom hem till mig vid hum... två tiden? Vi åt upp den lite misslyckade maten och sedan besökte vi biblioteket, vi är stammisar där vi det här laget. Jag tycker om biblioteket där blir jag lugn nästan på samma sätt som när jag sitter ensam med stjärnorna på natten.


Jag har varit duktig i dag och gjort allt  det jag lovade mig själv i går trotts min opepphet. Jag gick upp tidigt, gick ut och gick, hängde tvätten, lagade maten och dessutom har jag inte ätit mer än vad jag ska. Det är tur att jag har H annars hade nog dagarna spenderats i sängen. A och M gör sitt de med.


Något annat som gör mig jävligt opepp är att det går så segt. Jag vill kunna säga att jag bor i Göteborg nu.  

nytt


nytt liv, nya tag.
nu gäller det H, NU!!

H & A


Habba, habba. Väntar på H och A som skulle ha kommit och hämtat mig för 16 minuter sedan de är sena som vanligt. Tror inte de två vet vad tid är. Men jag har fått hela 16 minuter extra att söka jobb på det är bra. Och jag var duktig i morse och ringde till socialen (Det låter rätt hemskt) men jag vill ha pengar.


H & jag


H och jag har vart i Göteborg hela dagen. H var på Arbetsintervju och vi har fikat och gått och fikat och gått och H har handlat och vi har gått, ätit en hamburgare var och en korv var har vi gjort. Vi åkte en massa spårvagn med. Och jag är skyldig H ännu mer pengar.  

Sen tvingade H mig att gå till tandläkaren i går, fett värt för nu kan jag tugga ordentligt. 

H och jag är även på väldigt god väg att ta tag i våra liv, vi bor snart i Göteborg. Känns bra. Bilden jag målade i huvudet för någon månad sen är färdig skissad, nu ska den bara färgläggas. YÄÄÄÄÄH !!

krämrkäm / Nan


rött, orange kalla det vad ni vill




vart fan får jag alla ideer i från ?

RSS 2.0